PENGENALAN KEPADA BITMOMENT

BitMoment merupakan nama sebuah kumpulan atau komuniti ahli BitClub Network yang giat memberikan kesedaran kepada orang ramai tentang peluang hebat di dalam industri Bitcoin dan matawang kripto. BitMoment ditubuhkan sejak Mac 2015 dan diasaskan oleh barisan usahawan kripto (cryptopeneur) hebat Malaysia. Tujuan penubuhan BitMoment ialah untuk mewujudkan sebuah komuniti yang fasih tentang kripto dan mampu berkongsi ilmu kepada orang ramai tentang ilmu sebenar kripto. Ini bertujuan bagi membantu orang ramai supaya tidak tertipu dengan ribuan skim ponzi berkaitan kripto yang berleluasa tanpa kawalan di luar sana.

Sebahagian komuniti BitMoment sewaktu CRA Global Gathering & Recognition Night pada Oktober 2018.

Bitcoin dan matawang kripto adalah merupakan satu industri yang benar-benar baru dan sangat berbeza dengan industri konvensional yang lain, dan perkembangannya sangat-sangat pesat. Oleh itu, adalah lebih baik sekiranya anda berminat untuk menceburi bidang ini, anda perlulah bersama sebuah komuniti aktif seperti BitMoment yang akan memberikan bimbingan untuk anda melangkah ke dunia matawang kripto.

Perkara-perkara teknikal seperti keselamatan wallet dan tatacara jual/beli kripto sering dipandang remeh oleh kebanyakan orang sedangkan ini adalah perkara yang wajib diketahui. Di BitMoment, selain daripada tersedia video-video tutorial step-by-step yang mudah difahami, aktiviti kelas latihan juga diadakan dari semasa-ke-semasa. Group Whatsapp, group Telegram dan group Facebook BitMoment sangat aktif dan menjadi saluran utama penyampaian informasi terkini dan informatif kepada komuniti.

Antara aktiviti-aktiviti latihan yang dijalankan ialah Kelas Pemasaran pada September 2018.

Peluang di dalam industri Bitcoin dan kripto ini sebenarnya sangat-sangat besar bermula daripada mining (perlombongan) sehinggalah ke ICO (Initial Coin Offering), trading (perdagangan) dan juga platform pembayaran. Bagaimana mahu mengambil peluang-peluang seperti ini? Itulah antara manfaat dan bimbingan yang diterima secara eksklusif oleh komuniti BitMoment.

Selain daripada itu, BitMoment juga merupakan Universiti bagi melahirkan usahawan-usahawan kripto yang berjaya. Walaupun pelan bisnes BitClub Network sangat straight forward, anda masih perlu sertai team yang tahu bagaimana untuk cipta momentum dan memberi anda peluang terbaik untuk berjaya bersama BitClub Network seperti mereka-mereka yang disenaraikan di BitMoment Hall of Fame.

Anda perlu memastikan bahawa anda sertai team yang boleh membantu anda memaksimumkan result anda melalui support yang berterusan, trainings, events, lead generation melalui promosi pengiklanan bersama, template email dan lain-lain yang menjadi privilege BitMoment.

Ayuh sertai komuniti BitMoment dan bersama-sama mengaut keuntungan besar di dalam industri “lubuk duit” ini.

“BE IN THE MOMENT”

Untuk menyertai dan mula melombong bitcoin bersama BitClub Network, KLIK SINI

SHARE THIS POST
error: Content is protected !!