Ketika banyak syarikat menghentikan aktiviti perlombongan bitcoin sejak beberapa bulan lalu disebabkan kejatuhan nilai di pasaran matawang kripto (harga semasa Bitcoin = RM14,600), BitClub Network terus gah membesar. BitClub Network sedang membina fasiliti perlombongannya sendiri dengan kapasiti 425 MegaWatt di Montana (USA). Hardware perlombongan yang dijalankan disana adalah cip yang dihasilkan oleh BitClub Network sendiri.

“Hardware perlombongan sendiri akan memberikan BitClub Network security dan tidak lagi perlu bergantung kepada pengeluar hardware pelombongan di pasaran.”

PRODUK TERBARU – “BC TRADER”

Terbaru, berita yang mengujakan ramai. Perisisan dagangan (trading software) yang dibiayai oleh BitClub Network membolehkan aktiviti perdagangan automatik sepenuhnya (fully automated trading). Dan alat (tools) ini dipasarkan secara eksklusif melalui BitClub Network. Terdapat antara muka (interface) API ke Exchange yang menghubungkan perisian dan pertukaran (Exchange). Sistem perdagangan yang berasaskan kepada algoritma matematik ini dikenali sebagai BC Trader.

“Sehingga 50 pasang perdagangan (trading pair) yang tersedia untuk dipilih”

Jika anda mahu menggunakan perisian perdagangan BC Trader ini, pertama sekali anda perlu membayar yuran keahlian sekali seumur hidup bernilai USD99 bagi setiap akaun, dan kemudian membeli Pool seperti berikut:

Pool 1 – USD500
* 1 exchanger
* 3 trading pairs
* trading limit USD2,000

Pool 2 – USD1000
* 2 exchangers
* 5 trading pairs
* trading limit USD5,000

Pool 3 – USD2,000
* 3 exchangers
* 20 trading pairs
* trading limit USD15,000

Founder – USD3,500
* Unlimited exchangers
* Unlimited trading pairs
* trading limit USD100,000

“Sebagai contoh, sekiranya seseorang mahu mendagangkan 1 juta Dolar, mereka perlu membeli 10 akaun Founder (USD 3,500 setiap satu), kerana akaun Founder boleh berdagang sehingga USD 100,000”.

BitClub Network menyewakan perisian yang boleh digunakan oleh peminat dagangan (trading enthusiast) untuk aktiviti dagangan automatik sepenuhnya. Peruntukan daripada pengedaran pakej kolam perdagangan adalah sama dengan komisen dari pakej perlombongan. Pendapatan pasif pula datang dari pembaharuan tahunan bagi pakej perisian tersebut. Oleh kerana saiz pasaran keseluruhan crypto-trading yang terhad, hanya maksimum 150,000 akaun sahaja yang ditawarkan oleh BitClub Network. Ahli BitClub Network pada tahap Mega Monster akan menjadi yang pertama mendapat akses kepada perisian ini. Tarikh rasmi pembukaan kepada semua ahli akan diumumkan dalam masa terdekat, namun dijangka semua ahli akan mula dapat membeli BC Trader ini dalam beberapa minggu akan datang (Februari 2019).

“Di sini kita mempunyai produk yang menarik kepada orang ramai, kerana orang ramai mahu membuat lebih banyak wang daripada wang yang mereka ada.”

Dan bahkan Bitclub Network sendiri yakin bahawa aktiviti perdagangan ini akan memberikan keuntungan jauh lebih besar daripada perlombongan. Usaha teknikal untuk membangunkan dan memasang perisian ini sahaja sudah sangat besar, oleh itu ahli BitClub Network boleh mula berimpian besar. Sebelum ini pada sekitar Jun 2016, BitClub Network telah memberikan gambaran berkenaan perisian perdagangan ini semasa sesi perjumpaan di Kuala Lumpur, Malaysia. Walau bagaimanapun, ia mengambil masa sehingga hampir 3 tahun, dalam pembangunan, penerokaan dan penambahbaikan untuk dilancarkan di pasaran. Dan sekarang, BC Trader telah pun bersedia untuk ahli BitClub Network memanfaatkannya.

Sedutan rakaman pengumuman Founder BitClub Network, Mr. Russ Medlin berkenaan BC Trader sewaktu “BitClub Network Kick Start 2019” di Hotel Istana Kuala Lumpur pada 2 Februari 2019 lalu.

Untuk menyertai BC Trader dan mula mengaut keuntungan besar bersama BitClub Network, terus hubungi rakan usahawan BitClub berhampiran anda, KLIK SINI

SHARE THIS POST
error: Content is protected !!