Selamat Datang ke  BitMoment.my

Anda pernah dengar something pasal Bitcoin tapi tak berapa faham?

Mahu belajar untuk fahami peluang hebat ini?

Kami di BitMoment sedia berikan anda bimbingan untuk melangkah ke dunia matawang kripto. [Baca selanjutnya..]

SALAM KEJAYAAN

TUAN/PUAN, Sekarang dah tahun 2019.

Zaman yang sangat-sangat mencabar ekonomi kita.

Suatu masa dahulu di Negara kita anda boleh bekerja 40jam seminggu tanpa isteri anda perlu bekerja, dan anda masih boleh teruskan hidup dengan duit pencen setelah bersara umur 60 tahun.

Realiti Hari Ini. Kerja 40 jam seminggu masih tidak cukup untuk membayar sewa, bil utiliti dan sara diri, walaupun anda buat 2 kerja sekalipun.

Penyelesaiannya, anda kena buat duit sambil anda tidur. Inilah peluang menjana keuntungan pasif berganda yang kami ingin kongsikan. Anda pasti sukakannya!

Saya yakin anda berada di halaman ini sebab anda ada mencari penyelesaian kepada masalah simpanan ataupun pelaburan anda.

Betul?

Jangan risau, insyaAllah kami akan cuba yang terbaik untuk bantu anda.

Kita perlu fahami dulu asas ekonomi. Kenapa nilai duit kita semakin hari semakin jatuh? Kuasa membeli semakin berkurangan. Dulu RM50 boleh beli barang penuh satu troli. Sekarang RM50 habis dekat pasar ikan aje.

Mari kita bincangkan sedikit, nilai RM setahun yang lalu hingga kini bezanya sekitar 40sen iaitu jatuh nilai antara 11%-12%

Untuk buat contoh, katakan kita simpan di mana-mana bank atau amanah saham sebanyak RM1,000. Kalau dividen 10% (tinggi dah ni) kita dapatlah RM100..so total RM1,100 lah kan?

Tapi nilai RM1,100 selepas kejatuhan 11% tadi ia jadi RM979

Apa jaminan RM akan kembali mengukuh selepas ini? Macam mustahil, setuju atau tidak?

Inilah sebabnya kami sarankan anda untuk mula menyimpan bitcoin.

7
Semak Harga Semasa Bitcoin :
KENAPA BITCOIN?

Bitcoin ialah MASA DEPAN kepada WANG…dan MASA DEPAN itu adalah SEKARANG!!

Tonton video ini HANYA jika anda serius mahu menyertai BitClub Network!

APA KATA PAKAR?

Pakar-pakar kewangan dan pemimpin global teknologi (seperti Bill Gates) percaya bahawa Bitcoin adalah masa depan. Matawang kripto (cryptocurrency) yang telah mencapai kemajuan yang menakjubkan dalam masa 24 bulan yang lalu dan telah digelar ramai sebagai “emas digital”. Satu Bitcoin kini bernilai lebih daripada satu auns emas! Anda boleh mengetahui dengan tepat mengapa Bitcoin adalah sangat-sangat mengujakan melalui video WAJIB TONTON ini.

Apa Itu Bitcoin?

Bitcoin telah digelar sebagai masa depan kepada wang. Ia merupakan wang digital pertama yang bersifat decentralized dan boleh diperdagangkan dari individu ke individu, tanpa melalui bank di tengah. Dan Bitcoin baharu akan dianugerahkan kepada pelombong yang menggunakan perisian khas untuk menyelesaikan masalah matematik yang sukar. Tonton tayangan ringkas ini untuk memahami lebih lanjut tentang kaedah operasinya.


Mendapatkan Bitcoin tidak pernah semudah ini.

(BitClub Network melakukan kerja. Kita mengumpul bitcoin.)
Perlombongan Bitcoin mengambil masa, wang dan banyak kuasa pemprosesan.

Hal ini bermaksud ianya tidak mudah untuk mulakan dengan sendiri.

Dan kosnya sangat-sangat tinggi.

Tetapi apabila anda menyertai BitClub Network, anda akan mula melombong Bitcoin dengan segera tanpa membeli sebarang peralatan yang mahal. Tiada bil elektrik yang tinggi. Dan tiada perisian yang perlu dipasang.

BitClub Network uruskan segalanya. Kita akan mendapat hasilnya.

MANA LEBIH UNTUNG?

BELI BITCOIN ATAU MINING?

7
https://youtu.be/GCz5T-Z5gSM

Kenapa bijakpandai dan jutawan dunia memilih mining?

Kerana semua bitcoin yang telah berada di dalam circulation dunia hari ini, semuanya akan pergi kepada orang-orang yang melakukan mining terlebih dahulu. Dalam kata ringkasnya, mining ialah industri mencetak duit! Jadi kenapa kita masih perlu bertanyakan yang mana satu lebih menguntungkan. Sudah semestinya mining.

BITCLUB NETWORK

BitClub Network adalah cara paling mudah untuk mula melombong matawang kripto hari ini.

BitClub Network telah diasaskan oleh sekumpulan pakar blockchain, yang bekerjasama untuk mewujudkan peluang perlombongan yang pertama seumpamanya.

Misi BitClub Network adalah untuk membantu semua orang mengambil peluang matawang kripto yang terhidang oleh teknologi blockchain yang baru muncul.

BitClub Network adalah salah satu daripada 10 kolam perlombongan Bitcoin terbesar di dunia. [Baca di sini…]

Menyertai BitClub Network adalah semudah 1-2-3…

Melalui kebanyakan operasi perlombongan matawang kripto, anda perlu membeli dan memasang peralatan perlombongan dan perisian, kemudian perlu dapatkan akses ke kolam perlombongan.

Tetapi dengan BitClub Network, mereka melakukan kerja untuk kita.

1) Anda beli ke dalam satu kolam perlombongan untuk US$500-US$3,500 yang membiayai kos server tambahan dan perisian untuk meningkatkan kapasiti rangkaian perlombongan.

2) Anda hanya perlu menyediakan profil BCN anda dan dompet Bitcoin. Maka BitClub Network akan menjaga peralatan, perisian, bekalan tenaga dan kolam perlombongan.

3) Anda akan mula mengumpul hasil perlombongan anda dalam tempoh 30 hari.

Bagaimana BitClub Network berfungsi.

Bitcoin dan mata wang kripto lain-lain seperti Ethereum dan Zcash merupakan mata wang digital yang boleh diperdagangkan secara langsung antara individu tanpa menggunakan sistem perbankan tradisional. Ianya semua terikat dengan teknologi blockchain yang baru muncul, dan ramai orang mempercayai mata wang kripto akan menggantikan sistem monetari tradisional dalam masa terdekat.

Tetapi anda tidak boleh mendapatkan mata wang kripto di bank. Sebaliknya, anda perlu membelinya di exchanges atau “melombong”nya sendiri.

BitClub Network menjadikan perlombongan kripto mudah.

Untuk melombong Bitcoin, anda memerlukan perkakasan perlombongan terkini, perisian khas dan akses ke kolam perlombongan awam. Kemudian, apabila anda sudah bermula, anda perlu menaik taraf peralatan anda untuk kekal kompetitif. Ia sebenarnya tidak mudah untuk bermula atau kekal up-to-date.

 

Di sinilah peluang bersama BitClub Network..

 

Anda boleh membeli syer di kolam perlombongan dengan US$500, US$1,000 atau US$2,000. Atau anda boleh membeli syer di ketiga-tiga kolam sekaligus. Setiap kontrak akan membayar selama 1,000 hari, di mana anda akan menerima hasil matawang kripto yang dilombong setiap hari.

Kolam perlombongan BitClub Network ini telah beroperasi sejak 2014. Sehingga kini (Ogos 2018), BitClub Network telah memasang sehingga 1300 PetaHash (1.3EH/s) dan telah melombong lebih daripada 70,000 bitcoin — yang meletakkan kita dalam Top 10 operasi perlombongan matawang kripto di dunia.

Dan apabila lebih ramai orang seperti anda menyertai rangkaian, BitClub Network akan melabur kepada lebih banyak sumber, server, dan perisian perlombongan high-end untuk meningkatkan skala operasi kepada lebih besar supaya mendapatkan hasil yang lebih banyak untuk dikongsi bersama oleh semua ahli.

 

Hasil lombong dibayar secara harian.  Tonton video penerangan pakej modal ini…

7
6
REAL OPERASI MINING
BitClub Network menjalankan operasi melombong bitcoin di Iceland. Kenapa Iceland? Kerana di sanalah tempat paling efisien dan menguntungkan di muka bumi.

Sekumpulan ahli BitClub Network Malaysia telah pergi melawat ke data centre milik Verne Global di Reykjavic, Iceland bagi menyaksikan sendiri operasi mining BitClub Network yang dijalankan di sana.

Mata sendiri menjadi saksi, “kalau tak percaya juga, datang sendirilah!”

Operasi perlombongan Top 10 — dan terus berkembang.

Tidak seperti sesetengah pelombong matawang kripto yang lain, BitClub Network menghargai nilai ketelusan. BitClub Network berkongsi apa yang dilakukan dan apa yang telah dicapai secara terbuka supaya kita boleh mengesahkannya. Seperti yang dikatakan oleh seorang pakar, “The blockchain doesn’t lie”.

Dengan kekukuhan BitClub Network memperoleh dana melalui crowdfunding, ia memberikan manfaat dari segi ekonomi yang membolehkannya berunding untuk mendapatkan peralatan perlombongan pada harga yang lebih baik untuk mengurangkan kos overhead, manfaat ini secara tidak langsung dinikmati bersama oleh semua ahli.

Pencapaian BitClub Network

A

Lebih daripada 70,000 Bitcoins telah dilombong — dan terus meningkat

A

Lebih 1300 PetaHash kapasiti (1.3 EH/s)

A

Operasi perlombongan di Iceland yang efisien

A

Disenaraikan dalam operasi perlombongan Top 10 di dunia secara konsisten sejak 4 tahun lalu

A

Satu nama besar yang sudah masuk tahun ke-5 dalam industry perlombongan bitcoin

HANYA SEKALI MODAL

Tiada yuran tersembunyi dan sistem sokongan (support) beroperasi sepanjang masa.

Apabila anda menyertai BitClub Network, anda berada dalamnya selama minimum 1,000 hari. Tiada bayaran tambahan untuk menyokong perlombongan atau untuk menaik taraf peralatan. Anda boleh memilih berapa peratus hasil perlombongan anda yang akan digunakan untuk membeli saham tambahan kolam (Repurchase) dan berapa peratus hasil yang akan dibayar kepada anda setiap hari.

Jika anda mempunyai soalan tentang prestasi kolam anda, bayaran atau apa-apa lagi, kami sentiasa sedia membantu. Klik sini untuk mengajukan soalan sokongan atau, jika anda merupakan ahli rangkaian BitClub Network, log masuk untuk sokongan premium.

Atau, anda boleh membaca soalan lazim berkenaan BitClub Network di sini.

3 Langkah Mudah Untuk Bermula

Daftar Ahli Percuma

1) KLIK BUTANG DAFTAR di bawah untuk dibawa ke laman pendaftaran. Masukkan nama, alamat emel dan username pilihan kemudian tetapkan password anda.

Hubungi Penaja Anda

2) Hubungi penaja anda atau orang yang merujuk anda ke halaman ini untuk bertanyakan sebarang soalan lanjut dan juga proses pembayaran.

Mula Melombong

3) Akaun anda akan diaktifkan dalam tempoh 3-12 jam sebaik bayaran diterima. Sit back, relax…selepas 30 hari waiting period, anda akan mula terima bitcoin percuma daripada lombong setiap hari untuk bertahun-tahun lamanya!
“Masa Depan Adalah Milik Mereka Yang Bertindak Hari Ini”
error: Content is protected !!